Consells per una conducció segura a l´hivern

Amb l´hivern arriben les plujes, les nevades i el mal temps en general. A Espanya estem molt poc acostumats a les inclemències del temps així com a la conducció en aquestes condicions en relació amb la resta d´Europa, pel que aquí us donarem una sèrie de consells perquè els pugueu tenir en compte en cas de que hagueu de posar-vos al volant en una situació extrema.

  •  En disminuir la visibilitat a causa de la boira o la pluja, redueix la velocitat mitjana de la teva conducció al mateix temps que augmentes la distància de seguretat amb el vehicle que portis davant. Així t´asseguraràs que davant de qualsevol imprevist, puguis reaccionar amb suficient temps.
  • Deixa´t veure. La menor visibilitat farà més complicada la conducció, de manera que quant més et deixis veure amb el teu vehicle, més possibilitats tindràs d´evitar un accident. Encén els llums del cotxe per facilitar la visió a la resta de  conductors.
  • Mantingues els vidres sense baf. La ventilació del cotxe per cumplir amb aquest punt. Si tens la ventilació del vehicle espatllada, no dubtis a reparar-la ja que la importància d´aquesta augmenta en aquesta temporada i és de gran ajuda per a la teva seguretat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.