L’amortiment està en males condicions?

Si tens l’amortiment en males condicions tens un problema o pot ser que l’acabis tenint.

Els amortidors són una part fonamental de la suspensió d’un vehicle, que s’encarrega de la disminució de les distàncies de frenat o d’evitar els derrapatges en certs trams. Per tant, són un element imprescindible per la seguretat del vehicle, del pilot i de la resta.

Per una altra banda, la suspensió és la forma d’utilitzar les forces mecàniques de torsió, amb la pretensió, d’amortir i suavitzar el desplaçament.

Quan l’amortidor està massa rígid, encara que hi hagi un augment de l’estabilitat, es redueix el confort, mentre que si està massa tou podem perdre el control del vehicle. Per això és tan important mantenir els amortidors en bon estat.

Quan haig de canviar l’amortiment

Si quan girem el volant, notem que el cotxe pateix vibracions, llavors és el moment de començar a pensar en canviar els amortidors. En altres ocasions, un altre indicatiu que necessitem comprar nous amortidors pel vehicle, és la fuga d’oli. Consulta’ns si tens algun dubte sobre quan has de canviar aquesta peça.

T’invitem a donar una ullada a tots els nostres blogs anteriors per aprendre una mica sobre aquest sector.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.