Les multes de tràfic més curioses i desconegudes

Creus que coneixes al peu de la lletra totes les normes de circulació? Segurament sàpigues que l’alcohol i el volant no es poden combinar, que la velocitat s’ha de respectar, que el cinturó de seguretat és un element important, semàfors, senyals, cadiretes de seguretat pels més petits…i molt més…

A Comacosa t’explicarem algunes infraccions per les quals et podrien multar, i encara no sàpigues que poden fer-ho.

Frenar de forma brusca o temerària pot costar-te 500 euros i sis punts de carnet. Si immobilitzes el vehicle o frenes sense motiu justificat, seran 200 euros.

Llençar objectes per la finestra del nostre cotxe també es pot sancionar, sobretot si l’objecte en qüestió pot ocasionar un accident greu, o un incendi si es tracta d’una burilla, poden multar-te amb 200 euros i quatre punts, i inclús, poden retirar-te el carnet de conduir durant tres mesos.

No portar triangles de senyalització, tenir la matrícula bruta o doblegada, anar sense llums o provocar enlluernament, conduir amb el carnet caducat o sense ITV, també són sancions greus de 200 euros.

Pren nota d’aquesta dada, que hi ha multes que podrien posar-te i et sorprendries. Has escoltat alguna vegada el testimoni d’algun conductor multat per rascar-se l’orella? És cert, els agents van pensar que conduïa mentre parlava pel mòbil. La picor li va arribar a costar 60 euros.

També has d’evitar conduir amb el braç per fora de la finestreta, descalç, amb tacons, xancletes o amb el tors al descobert, tot això et pot portar a abonar una sanció de 200 euros.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.