Pastilles de fre per cotxes

Comprar pastilles de fre pel cotxe pot semblar quelcom enutjós en algunes ocasions. Però no us preocupeu,  avui en aquest blog de Carreteres Automotor us ensenyem sobre aquestes peces indispensables dels vostres vehicles.

Les pastilles de fre són un element essencial a l’hora de realitzar la frenada, ja que aquesta ha de ser uniforme i efectiva. Perquè compleixi aquestes funcions ha d’estar en un estat òptim i per això és important revisar-les o comprar-les en cas que sigui necessari.

Quan hem de canviar les pastilles? Hem d’estar atents a una sèrie de moments que ens indiquen que és l’hora de comprar-ne unes de noves. Per exemple si en trepitjar el fre, el cotxe no disminueix la velocitat immediatament, pot ser que estiguin gastades i que sigui necessari una substitució. El soroll també pot permetre saber si hi ha algun error.

El cost de canviar les pastilles de fre és una feina relativament senzilla i econòmica, ja que el cost del canvi és d’aproximadament 30 euros i el temps invertit no sol excedir els 30 minuts. No obstant això,  és un temps orientatiu depenent del model de cotxe i del mecanisme interior.

Qualsevol dubte que tinguis te’l resolem.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.