Per què l’aire acondicionat del cotxe fa olor a humitat?

En COMACOSA ens trobem sovint amb aquest problema: l’aire acondicionat del cotxe fa olor a humitat. Quan un cotxe té uns quants anys d’antiguitat es possible que ens trobem amb aquests tipus de mals olors que no provenen de l’exterior, sino de la pròpia ventilació del cotxe. És recomanable que ho tractem com més aviat millor per a eliminar-lo.

Per què es produeix? En el procés mitjançant el qual el sistema d’aire acondicionat del vehicle transforma l’aire calent en aire gelat augmenta la humitat en certes parts del sistema per el que, al apagar el cotxe, eixa humitat s’acumula. Però els mals olors poden poduir-se per:

- Brutícia en el filtre

- Aparició de moho en el sistema

- Bacteries presents en els conductes

En qualsevol dels casos hem de solucionar-ho per a no córrer riscs de salut ni danyar encara més el sistema. Pera  evitar aquest problema devem intentar que no passe molt de temps sense que utilitzem el sistema de climatització del cotxe, a més no és convenient usar-lo a la màxima potència.

Per últim cal recordar la importància de portar un manteniment adequat. Porta’ns el teu cotxe a COMACOSA i ens encarregarem de netejar o canviar el filtre de l’aire, així com recarregar-lo si fos necessari. No confies en els sprays ambientadors, pues només serà un pegat que solucionarà l’olor però no l’arrel del problema.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.