Protegeix el teu cotxe a l´hivern

Tens el teu cotxe preparat per l´hivern? Si vols que el teu cotxe pateixi el menys possible durant aquesta época de l´any fes cas als nostres consells. Comencem!

Compte amb els eixugaparabrises. Col·loca un tap de suro que eviti el contacte amb la lluna i així evitar que la goma s´endureixi o s’esquerdi abans del seu cicle de vida habitual a compte de les gelades.

Ull amb l´aigua. A l´estiu et val amb omplir el circuit de refrigeració amb aigua normal, però si això ho fas a l´hivern, amb la primera gelada el teu cotxe es veurà afectat. El volum de l´aigua augmenta amb la congelació, així que no et despistis en aquest assumpte o ho pagaràs molt car. En aquest sentit, igual que amb el sistema de refrigeració, pensa en l´aigua en els envasos
de l´eixugaparabrises.

Problemes amb els panys? En llocs on es produeixin grans gelades deus tenir present que la ranura del pany de la clau del cotxe pot quedar congelada, deixant el mecanismo inservible o fins i tot sense possibilitat de ficar la clau o impossibilitat de girar-la. Si et veus en aquesta situació, evita la força i tracta de donar-li amb un assecador, aigua calenta o alcohol. Si vols prevenir, el millor és un aerosol lubricant amb el que s´evita aquesta situació.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.