Què has de tenir en compte abans de contractar una assegurança de cotxe

assegurançaTriar una assegurança de cotxe no sempre és fàcil. Actualment existeixen nombroses companyies i productes asseguradors diferents que fan que no sempre escollim el més adient pel nostre vehicle i ens guiem únicament pel seu preu. Per ajudar-te a triar l’assegurança de cotxe que millor s’adapta a tu, t’expliquem quins aspectes has de tenir en compte abans de signar la pòlissa.

  1. Analitza les teves característiques com conductor: utilitzes molt el cotxe en desplaçaments llargs? Aparques al carrer o al garatge?
  2. Tingues en compte el tipus de vehicle que vols assegurar: no és el mateix assegurar un cotxe nou que un de segona mà, el qual tindrà un valor més baix, o un que emprem per anar a la feina i que en cas d’avaria ens suposaria un problema i necessitaríem un cotxe de substitució.
  3. Escull la modalitat d’assegurança més adequada: assegurança a tercers, a tercers ampliat o a tot risc.
  4. Estalvia amb una franquícia: pagaràs menys per l’assegurança, però en cas de sinistre hauràs d’assumir part de les despeses.
  5. Para atenció a les exclusions: hi ha situacions que l’assegurança no cobreix encara que sigui a tot risc, informa’t de quines situacions abans de signar la pòlissa.
  6. Revisa els límits de l’assistència en carretera: assegura’t que tens bona cobertura d’assistència de viatge si t’agrada sortir de vacances amb el cotxe.
  7. Estigues atent a les promocions: hi ha ofertes contínuament, no et perdis els descomptes.
  8. Compte amb els elements que incrementen el preu: incloure extres que no venen inclosos por incrementar el valor de la prima, vigila.
  9. Vigila el teu historial de siniestralitat: com millor sigui el teu comportament al volant, menys pagaràs per l’assegurança.
  10. Compara ofertes: revisa les diferents promocions per estalviar diners segons serveis.

Segueix aquest decàleg per aconseguir el millor servei al millor preu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.