Qui som

La nostra empresa familiar va ser fundada en 1977 per Felip Masip, l’actual president de la companyia començant la seva activitat com a especialista de pneumàtics per a l’automòbil, moto, 4×4 i furgoneta anomenat Pneumàtics Drassanes.

L’any 1984 es converteix en societat anònima, COMACOSA, ampliant un nou centre, noves instal·lacions i serveis de mecànica, direcció, suspensió i frens. En l’actualitat disposem de tres centres, 2 a Barcelona i 1 a Badalona amb una superfície conjunta de més de 1500m2, on el client trobarà amplitud i comoditat.

Els centres COMACOSA disposen de maquinària d’última tecnologia amb personal altament qualificat i amb formació contínua per atendre l’actual mercat multi-marca.

COMACOSA manté els mateixos valors de prop de quatre dècades on el protagonista és el client.

Una gran quantitat de clients i amics al llarg d’aquests anys han dipositat la seva confiança en nosaltres, i esperem que tu també.

Afrontem els reptes actuals i futurs, apostant per la qualitat i servei per satisfer totes les necessitats dels nostres actuals clients i futurs.

Pot consultar la nostra web aquí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.