Tipus de rodament

  1. Rodament de bola. Tenen un camp d’aplicació ampli. Són de disseny senzill i no desmuntables, adequats per altes velocitats de funcionament, i a més requereixen poc manteniment.
  2. Rodament de rodet. Tenen la mateixa funció que els rodaments rígids de boles, és a dir, absorbir càrregues purament radials. No obstant això, la seva capacitat de càrrega és molt més elevada. Són desmuntables i existeix una gran varietat de classes, sent la majoria d’ells d’una sola filera de rodets amb gàbia.
  3. Rodament cònic. Tenen els rodets disposats entre els camins de rodament cònics dels cèrcols interior i exterior. El disseny d’aquests rodaments els fa especialment adequats per suportar càrregues combinades.

El preu de canvi del rodament sempre dependrà de la situació i de la classe de vehicle però oscil·larà entre els 100 i 200 euros.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.